ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
28 Jan.

Διπλή τεράστια επιτυχία για την Camila Cabello… No1 στον κόσμο!

Το παγκόσμιο φαινόμενο που συνεχίζει να κατακτά και να τρελαίνει τα chart και τις streaming πλατφόρμες.

Η 20χρονη Κουβανο-μεξικανή Camila Cabello ‘ζει το όνειρο’ με το τραγούδι «Havana», στη μετά-Fifth Harmony καριέρα της, να έχει εκτοξευθεί στην κορυφή των charts σε όλο τον πλανήτη.

Την περασμένη Παρασκευή κατάκτησε τη κορυφή στην μεγαλύτερη αγορά της μουσικής βιομηχανίας, αυτή της Αμερικής, ανεβαίνοντας στο Νο1 τουHOT100 στο Billboard – το “Havana” είναι ήδη 3 φορές πλατινένιο! Η Camila πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης στα Βραβεία Billboard.

Στην Ελλάδα είναι No1 στο ελληνικό chart του iTunes και του IFPI airplay chart . To πρώτο της προσωπικό album με τίτλο Camila ήδη ξεχωρίζει με τις διθυραμβικές κριτικές που παίρνει στα έντυπα σε Ευρώπη & Αμερική, με τις κριτικές να το χαρακτηρίζουν «ποπ κομψοτέχνημα» .

Τα clicks στα social media και τις πλατφόρμες streaming ζαλίζουν – πάνω από 2 δισεκατομμύρια και αυξάνονται συνεχώς, με το κύμα «Havana» να παίρνει επικές διαστάσεις και να «ρίχνει» το internet σε κάθε παρουσίασή του. Η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του album έφερε ήδη αντίστοιχα ρεκόρ!

#1 Canada (certified GOLD!)

#1 Mexico (certified GOLD!)

#1 Sweden

#1 Norway

#1 Netherlands

#2 UK

#2 Finland

#3 Australia

#3 Ireland

#3 Belgium

#3 Switzerland

#6 Austria

#7 France

#8 Germany

#8 Italy

Πηγή: www.tralala.gr