ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
16 Jan.

“Μέτρα”: Δείτε το video teaser από το ολοκαίνουριο single του Κώστα Μαρτάκη!

Ο Κώστας Μαρτάκης εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Heaven music με μια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Σπύρου Μεταξά.

Τραγούδι τιτλοφορείται “Μέτρα” το οποίο ακούτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Ο Κώστας Μαρτάκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στη Ελλάδα, η Heaven Music, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια τον Κώστα Μαρτάκη, που με τη βελούδινη φωνή του έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική.

Ο Κώστας Μαρτάκης, μαζί με την Heaven Music, ξεκινάνε μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν.

Τις επόμενες ημέρες, ο Κώστας Μαρτάκης θα κάνει την εμφάνισή του με ένα τραγούδι έκπληξη.

Ο τίτλος είναι «Μέτρα», μία δυναμική μπαλάντα σε στίχους που γράφει ο Σπύρος Μεταξάς και σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη, του συνθέτη της μεγάλης επιτυχίας «Άξιζε». Ένα τραγούδι που θα το αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Τα γυρίσματα για το video clip έγιναν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στα αξιοθέατα της περιοχής του Μαραθώνα με σκηνοθέτη τον Γιάννη Μιχελόπουλο.

Το καινούριο single του Κώστα Μαρτάκη έρχεται σε αποκλειστική  ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στον SUPER FM. Το «Μέτρα» κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από τη Heaven Music.

Μέχρι να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο, πάρτε μια γεύση από το απόσπασμά του εδώ: