ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Feb.

Όσα είπε ο Βαλάντης στον Κώστα Γαλάτη!

Ο Βαλάντης βρέθηκε χθες στο studio του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου και φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Γαλάτη 16:00-18:00. Οι δυο τους είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και μίλησαν για όλα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε τη χαρά του που είναι και πάλι στην Κύπρο και μάλιστα την άλλη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί στο Box42 στη Λευκωσία, όπου χορηγός επικοινωνίας θα είναι ο SUPER FM. Όταν τον ρώτησε ο Κώστας Γαλάτης αν θα τον πείραζε να εμφανίζεται μόνιμα στην Κύπρο, ο ίδιος είπε ότι δεν το πειράζει καθόλου, αφού το είχε ξανά κάνει και παλαιότερα, φτάνει να περνά καλά ο κόσμος. Εξάλλου την Κύπρο την αγαπά.

Ο Κώστας Γαλάτης ρώτησε τον καλλιτέχνη για τις μεγαλύτερές του επιτυχίες όπως το «Σ’ ένα χαρτάκι έγραψα», «Ασανσέρ», «Ομολογώ», «Ακροβατώ» και άλλες. Φυσικά συζήτησαν και για την νέα του επιτυχία «Αυτή τη φορά» που το είχατε ακούσει σε πρώτη μετάδοση στον SUPER.

Ο Βαλάντης φέτος εμφανιζόταν στο Μπαρμπαρέλλα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νικηφόρο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν μια πολύ ωραία σεζόν και για τους δυο τους. Μάλιστα οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί και πριν τρία χρόνια στη Ρόδο.

Σε ερώτηση για τα άμεσα σχέδια του, ο Βαλάντης προγραμματίζει ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες για εμφανίσεις μέσα στο Μάρτιο.

Μας μίλησε και για μια από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής του, την παρουσία του στο Λευκό Οίκο και την ορκωμοσία του νυν Αμερικανού προέδρου Donald Trump. Εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής πώς βρέθηκε, όχι μόνο στην ορκωμοσία, αλλά και στο πάρτι που ακολούθησε. Ο ίδιος ήταν καλεσμένος του ξαδέλφου του που άνηκε στην προεκλογική ομάδα του Trump.