ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Oct.

Γιώργος Σαμπάνης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Ποιος Τυχερός»

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναρωτιέται «Ποιος Τυχερός» στο νέο εκρηκτικό τραγούδι του.

Στη μεγάλη sold out συναυλία που έκανε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης επεφύλασσε μία τεράστια έκπληξη για τους χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ανοιχτό θέατρο.

Εκεί ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ποιος Τυχερός» και η υποδοχή του κοινού ήταν από το πρώτο άκουσμα ενθουσιώδης.

Αφού δημιούργησε μεγάλη προσμονή για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Σαμπάνη μοιράζεται με το κοινό το «Ποιος Τυχερός».

Τη μουσική του single υπογράφει, όπως πάντα, ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη σπουδαία Ελένη Γιαννατσούλια.

«Ποιος σου φτιάχνει τη μέρα / Με μια καλημέρα / Σ’ αγγίζει στο πρόσωπο / Και βλέπει φως / Ποιος εκεί ξενυχτάει / Κρυφά σε κοιτάει / Σαν κλείνεις τα βλέφαρα / Ποιος τυχερός», τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το «Ποιος Τυχερός» ακολουθεί για τον Γιώργο Σαμπάνη τη μεγάλη επιτυχία «Γεννημένη» που κυριάρχησε για εννέα εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Σαμπάνης ανακοινώνει το #PoiosTicheros Challenge.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σας καλεί να ανεβάσετε τα βίντεο με το «Ποιος Τυχερός» χρησιμοποιώντας τον ήχο του single στο TikTok και στις ιστορίες σας στο Instagram με τον άνθρωπο που σας κάνει να νιώθετε τυχερός/ή και κάνετε tag τον Γιώργο Σαμπάνη και την Cobalt Music για να δουν τα βίντεό σας και να τα κάνουν repost.

Το νέο single «Ποιος Τυχερός» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Cobalt Music και σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video που θα το συνοδεύει.