ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
21 Sep.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα».

Ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του σκοπεύει να μας ταξιδέψει ξανά λίγους μήνες μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με τη διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού του «Εκδρομή» σε συνεργασία με την Τάμτα.

Το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» είναι up-tempo τραγούδι με reggae στοιχεία.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην καταξιωμένη Ελεάνα Βραχάλη, η οποία έχει βάλει τη σφραγίδα της στις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρες του.

«Είσαι εσύ, της φωτιάς το φιλί / Αγκαλιά και φυγή, ας τα αρχίσω όλα / Είσαι εσύ, της καρδιάς το κλειδί, η ορμή στη ζωή / Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα», τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» διαδέχεται για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το «Εκδρομή 2022» σε συνεργασία με την Τάμτα, μία διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας του που κυκλοφόρησε αρχικά το 2022.

Η «Εκδρομή 2022» ανέβηκε στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο Ελληνικό και στο Μικτό Airplay Chart και έχει συγκεντρώσει 4,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μετά την αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοσή του κατά τη διάρκειας της τελευταίας εβδομάδας, το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί από επίσημα από τη Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» αναμένεται να δημοσιευθεί στο YouTube την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: hit-channel.com