ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
11 Jul.

Έλλη Κοκκίνου: «Πάμε Γι’ Άλλα» στη Νάξο με το video για το νέο τραγούδι της

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά «Πάμε Γι’ Άλλα» και δίνει το πιο χορευτικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού μέσα και από το video clip για το νέο single της.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα», ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νάξο με τη σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Η πάντα εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή θετική ενέργειά της και συμπρωταγωνιστή τον Ηλία Γκότση, κεντρίζει τα βλέμματα και ξεσηκώνει, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Η καλοκαιρινή αύρα, η ελευθερία της έκφρασης και η πάντα εντυπωσιακή Έλλη Κόκκινου κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά και την καρδιά του θεατή, μέσα από εικόνες που αναβλύζουν καλοκαίρι.

Η μουσική και οι στίχοι του «Πάμε Γι’ Άλλα» ανήκουν στον Παναγιώτη Μπρακούλια και στον Τάσο Λυμπέρη.

Η Έλλη Κοκκίνου αποδεικνύει με το «Πάμε Γι’ Άλλα» γιατί ακριβώς έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού. Με τον δυναμικό ρυθμό του, το νέο τραγούδι της σίγουρα θα σας κάνει να χορέψετε από την αρχή ως το τέλος.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιεί αυτό το διάστημα την καθιερωμένη καλοκαιρινή περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.