ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Jan.

Αργυρός από χρυσάφι.

Με καταγωγή από τη Λευκάδα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική και την ίδια περίοδο, συμμετέχει στο Fame Story 3. Τον χειμώνα του 2005 κάνει το πρώτο του βήμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, τραγουδώντας δίπλα στην Άννα Βίσση στον Βοτανικό. Η επιτυχία του χτυπάει την πόρτα  το φθινόπωρο του 2010 με το τραγούδι «Είσαι ό,τι να ‘ναι»…

Ο ανερχόμενος  Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Μάλλον Κάτι Ξέρω». Ακολουθεί το “Παιδί γενναίο”, το 2012 και γίνεται το νέο χρυσό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας. Ο δίσκος του με τίτλο «Όσα νιώθω» (2016) γίνεται το talk of the town και συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον στενό του φίλο Πέτρο Ιακωβίδη στο τραγούδι «Αθήνα-Θεσσαλονίκη». Το 2017, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εντάσσεται στο δυναμικό της Panik Platinum, βάζοντας έτσι τα θεμέλια της τεράστιας επιτυχίας και καταξίωσης που θα ακολουθούσε, λίγα χρόνια μετά.

Το 2018 κυκλοφορεί το album «Το κάτι παραπάνω» που μέσα σε λίγες ώρες έφτασε στο no1 του iTunes chart και κομμάτια όπως τα «Πόσο;», «Λιώμα», «Τα μάτια σου ερωτεύτηκα» και το «Τι να το κάνω», ακολούθησαν, “σαρωτική” πορεία. Στις 29 Μάιου 2020 κυκλοφόρησε το καινούριο του τραγούδι με τίτλο “Αθήνα Μου”, προπομπό του σημαντικότερου ίσως άλμπουμ της καριέρας του. Το “22” (2022) αποτελείται από… 22 τραγούδια, που καλύπτουν μία μεγάλη μουσική γκάμα, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών και δοσμένα με τις δυνατές του ερμηνείες του καλλιτέχνη. Είναι χωρισμένο σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, που μαζί απαρτίζουν ένα αριστοτεχνικό μουσικό σύνολο.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια digital streams και πάνω από 450 εκατομμύρια views στο YouTube σε μια ξέφρενη πορεία ανόδου που συνεχίζεται.