ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Mar.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ευχής 3ργο», Live streaming συναυλιών, Για τον ελληνισμό ανά τον κόσμο!

«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»

Μια 3λογία

Live Streaming Συναυλιών

για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»

Μια 3λογία

Live Streaming Συναυλιών

για τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.georgiosmazonakis.com   

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το  «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»

στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ».

Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλονταςουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο!

1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»

2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»

3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»

Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό! Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv θα υποστηριχθεί με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G!  

1η ΠΡΑΞΗ «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.»:

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «αναγέννησης» μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com

2η ΠΡΑΞΗ «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.»:

Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

3η ΠΡΑΞΗ «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.»:

Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com.

Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών! 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.georgiosmazonakis.com   

LIVE STREAMING TICKET 15€

«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΠΡΑΞΕΩΝ

  • LIVE STREAMING TICKET x 3 = 33€**

* προϋπόθεση για τη δυνατότητα/δικαίωμα προβολής του προσώπου του κατόχου του εισιτηρίου, αποτελεί η αποδοχή των σχετικών όρων και η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συναίνεσης κατά την αγορά του εισιτηρίου.  

**το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΠΡΑΞΕΩΝ περιέχει 3 διαφορετικούς κωδικούς προβολής, 1 για κάθε live streaming συναυλία.

#MAZW #EYXHS3RGO #MaziGiaToPaidi #MaziStisAkritikesPerioxes

#MAZWLive #Worldwide #LiveStreaming

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Ακολούθησε τα social media του Γιώργου Μαζωνάκη!

Facebook: https://www.facebook.com/gmazonakisofficial   

Instagram: https://www.instagram.com/georgemazonakis  

Twitter: https://twitter.com/gmazonakis    

YouTube: https://www.youtube.com/c/GiorgosMazonakisOfficial