ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
30 Nov.

Δήμος Αναστασιάδης – «Αναπάντεχα»: Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι

Ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει με το «Αναπάντεχα» την ιδιαίτερη δισκογραφική παραγωγή του, καθώς και την εξαιρετική συνύπαρξη με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

«Μπλέχτηκα σ’ ένα τυχερό παιχνίδι και το στοίχημα ήταν η καρδιά μου. Αυτού του είδους τα παιχνίδια παίζονται μόνο μια φορά…».

Η επιστροφή του Δήμου Αναστασιάδη με το «Αναπάντεχα» αποτελεί μια συναρπαστική συνέχεια στο μουσικό ταξίδι του και αποδεικνύει ότι συνεχίζει να διατηρεί υψηλά τον καλλιτεχνικό πήχη του.

Το «Αναπάντεχα» συνοδεύεται από music video υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης, το οποίο αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το βάθος του τραγουδιού.

Δείχνοντας τη μάχη που απαιτεί ο έρωτας, το video, που σκηνοθέτησε ο MenelaosV, συμπυκνώνει το νόημα του τραγουδιού σε μία φράση της συγγραφέως Ζανέτ Ουίντερσον.

Αυτή την περίοδο ο Δήμος Αναστασιάδης μαγεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις live εμφανίσεις του, κάθε Σάββατο στις 23:30 και Κυριακή στις 21:00, στο «Ιφιγένεια Live Basement», όπου μεταδίδει ενέργεια με κάθε νότα.

Το «Αναπάντεχα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.