ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 Jan.

Ηλίας Καμπακάκης – «Βροχή»: Το music video για το νέο τραγούδι

Ο Ηλίας Καμπακάκης, ο ιδιαίτερος ερμηνευτής και συνθέτης, κυκλοφορεί το music video για το νέο του single «Βροχή».

Ο αισθαντικός και αγαπημένος δημιουργός με το δικό του ιδιαίτερο ηχόχρωμα που πάντα βρίσκει στόχο στις καρδιές μας, επιστρέφει ανανεωμένος και διαφορετικός, με ένα τραγούδι σε λαϊκούς δρόμους που θα κάνει τη διαφορά.

Η «Βροχή» του Ηλία Καμπακάκη θα μας πλημμυρίσει με έντονα συναισθήματα και θα μας κάνει να την τραγουδήσουμε και να την αφιερώσουμε δυνατά, σε έρωτες που τέλειωσαν νωρίς, αλλά μας έχουν αφήσει το σημάδι τους.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Καμπακάκης.

«Βροχή απ’ τα μάτια μου τρέχει / Μα η καρδιά μου αντέχει ακόμα να πονά / Σαν ήλιος να ‘ρθεις να με σώσεις / Μη με σκοτώσεις άλλη μια φορά»

Το music video για το «Βροχή» μεταφέρει στις οθόνες μας, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου, τον παλμό των ζωντανών εμφανίσεων του Ηλία Καμπακάκη και τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει στο κοινό.

Το «Βροχή» ακολουθεί για τον Ηλία Καμπακάκη το τραγούδι «Δεν Ξεχνιέσαι», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Παράλληλα, ο Ηλίας Καμπακάκης εμφανίζεται με την μπάντα του σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, χαρίζοντάς μας πάλι με τα τραγούδια και την ενέργεια του την παρεΐστικη διάθεση που μας είχε λείψει.

Το νέο τραγούδι «Βροχή» του Ηλία Καμπακάκη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.