ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
07 Jun.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί το σαγηνευτικό ζεϊμπέκικο «Μαγκιά»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μαγκιά», ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο με ένταση και πάθος.

Στον κόσμο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, σπάνια συναντάμε καλλιτέχνες που με τη φωνή τους και την εκπληκτική τους παρουσία καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν τις καρδιές του κοινού.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι ένας από αυτούς τους καλλιτέχνες που με την αυθεντικότητά της και τον μοναδικό τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια της, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κοινού.

Ο Στέφανος Κορκολής έγραψε τη μουσική σε αυτό το υπέροχο ζεϊμπέκικο στο οποίο ταίριαξαν οι εξαιρετικοί στίχοι της Ρεβέκκας Ρούσση – ένα δίδυμο που εγγυάται την ποιότητα και την επιτυχία ενός τραγουδιού.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, γνωστή για την απόδοση μυριάδων συναισθημάτων μέσα από τη μουσική της, μας χαρίζει άλλη μία συγκλονιστική ερμηνεία με το νέο τραγούδι της «Μαγκιά».

Με την εξαιρετική ερμηνεία της και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί, η Ελεονώρα Ζουγανέλη καταφέρνει να μεταδώσει στον ακροατή ένα μήνυμα δύναμης, αυθεντικότητας και συναισθήματος.

Οι στίχοι του τραγουδιού «Μαγκιά» αναδεικνύουν τη δύναμη της ανθρώπινης επιμονής και της αντοχής και αγγίζουν τις ψυχές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνδεθούμε με την ερμηνεία της Ελεονώρας Ζουγανέλη, μία φωνή που αντεπεξέρχεται με το ίδιο ανεξάντλητο ταλέντο σε κάθε είδος τραγουδιού.

Με την ευαισθησία και την ένταση που δίνει στους στίχους, καταφέρνει να αποτυπώσει μεγαλειώδεις συναισθηματικές εικόνες στο μυαλό.

Μέσα από την ερμηνεία της Ελεονώρας Ζουγανέλη, το τραγούδι «Μαγκιά» μας προκαλεί να αναζητήσουμε τη δύναμη μέσα μας και να μην απογοητευόμαστε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή.

Οι στίχοι, η μουσική και η ερμηνεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο τραγούδι που αναμφίβολα θα συνεχίσει να αγαπιέται και να ακούγεται για πολύ καιρό.

Το νέο τραγούδι «Μαγκιά» της Ελεονώρας Ζουγανέλη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.