ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
06 Feb.

Η Καίτη Γαρμπή “Σπάει” τους δείκτες με το νέο της single!

Μετά από την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Ελληνίδας DIVA Καίτης Γαρμπή «Σπάσε τους δείκτες», ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο το ομώνυμο τραγούδι του album με τίτλο «Σπάσε τους δείκτες του ρολογιού». Η σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη και οι στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια απογειώνονται μέσα από την χαρακτηριστική ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή.

Ο νέος δίσκος σκαρφάλωσε γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts στην Ελλάδα και το πρώτο single «Βάλε Μια Τελεία» με το δικό του ξεχωριστό music video γνώρισε επιτυχία τόσο στο YouTube όσο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες! Το δεύτερο single που αποκαλύπτεται μέσα από το νέο album, δε θα σπάσει τους δείκτες του ρολογιού μόνο αλλά και των charts Ελλάδας και Κύπρου!

Εμφανίσεις

Η Καίτη Γαρμπή διανύει μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνικά φάση, ολοκληρώνοντας μεταξύ άλλων και τις εμφανίσεις της στο Stage της Θεσσαλονίκης. Η φαντασμαγορική sold out πρεμιέρα στην Ιερά Οδό δείχνει ότι η συνέχεια του επιτυχημένου σχήματος στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Χρήστου Μενιδιάτη θα ξεσηκώνει και το κοινό της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.