ΠΙΣΩ
01 Jul.

Η Πρωινή ΦάΠα χαρίζει καθημερινά δώρα όλη την εβδομάδα!

Η Πρωινή ΦάΠα μαζί με την OJO Sunglasses προσφέρουν ένα κουπόνι για γυαλιά ηλίου OJO, την εταιρεία που άλλαξε τους όρους στη βιομηχανία των γυαλιών ηλίου, καθιερώνοντας τα ως αξεσουάρ και όχι ως είδος πολυτελείας.

Με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα και άλλες χώρες, η OJO είναι συνώνυμη με την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, προσφέροντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε ανταγωνιστικές τιμές, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της “το δικαίωμα στην όραση για όλους”.

Η εταιρεία έχει βραβευτεί πολλές φορές για την καινοτομία και την πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.ojosunglasses.com.

– – – – – – – – – – – –

Η Πρωινή ΦάΠα μαζί με το LOCA Café προσφέρουν ένα voucher αξίας €50 για το LOCA Café για 2 ή 4 άτομα, για dine in, take away ή delivery.

Το LOCA Café είναι ένα ροζ φλοράλ café που προσφέρει all-day brunch, lunch, dinner, καφέ και μοναδικά cocktails. Επισκεφτείτε ένα από τα instagrammable καφεστιατόρια της Κύπρου στο κέντρο της Λευκωσίας ή στο νέο κατάστημα στο κέντρο της Λεμεσού, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.instagram.com/locacafecy

– – – – – – – – – – – –

Μείνετε συντονισμένοι στην Πρωινή ΦάΠα 06:3008:30 κάθε πρωί, και μάθετε πώς μπορείτε να τα κάνετε δικά σας, στέλνοντας μήνυμα στο Viber 99 104 8 88 γράφοντας ΦάΠα και το ονοματεπώνυμο σας.

Οι νικητές θα ανακοινώνονται στην Πρωινή ΦάΠα, με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Παύλο Χάππιλο, 06:30–08:30.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

– – – – – – – – – – – –

[Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 01 Ιουλίου–Παρασκευή 02 Αυγούστου 2024]

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

* Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου.

* Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα βήματα.

* Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 48 ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους.

* Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού.