ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
22 Nov.

Λίγο πριν από το επόμενο επεισόδιο “The Voice of Greece”!

Στις 21:15 απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το επόμενο επεισόδιο που προβάλλει το ΣΚΑΙ και σε άμεση μετάδοση για Κύπρο η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

 

Η αναμέτρηση για τους διαγωνιζόμενους γίνεται πιο σκληρή και η απόφαση πιο δύσκολη. Στα Battles του «The Voice of Greece», ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έφτιαξαν 17 ζευγάρια με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε ζευγάρι ανέθεσαν ένα τραγούδι, το οποίο ερμήνευσαν σαν ντουέτο χθες Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Σε αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο show. Οι μουσικές μονομαχίες στα Battles ανέδειξαν τις καλύτερες φωνές που θα προχωρήσουν στα Knockout. Οι coaches είχαν τη δυνατότητα να «κλέψουν» μόνο έναν παίκτη αντίπαλης ομάδας και να τον εντάξουν στη δική τους.

O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης ήταν μαζί με τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες υποδεχόταν τους παίκτες που κερδίζουν με τις οικογένειές τους στα παρασκήνια.

Μάθετε ποιο είναι οι 15 διαγωνιζόμενοι που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα Knockout του «The Voice of Greece» πατώντας εδώ.

Απόψε η συνέχεια στην τηλεόραση Σίγμα, στις 21:15 το βράδυ.