ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
06 Apr.

ΜΕΛΙSSES: Το νέο τους album κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες

Οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για ακόμα μία φορά μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από ένα album με συμπράξεις – έκπληξη! Το album με τίτλο «MEΛΙSSES – Duets» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Απριλίου από την Panik Records και είναι από τώρα διαθέσιμο για pre-save στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής

To no1 συγκρότημα της χώρας, που μετρά αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες στα 12 χρόνια της διαδρομής του, αναφέρει για το album: 

«Όπως οι  μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι, έτσι και εμείς “πετάμε” από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη. H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε, είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο νέος μας δίσκος που κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου με τίτλο “MEΛΙSSES – DUETS” έχει ακριβώς αυτό το νόημα. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να είναι στο δίσκο αυτό, καθώς και όλους τους δημιουργούς που μας εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους. Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας εταιρεία Panik Records που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Kαι τέλος ευχαριστούμε το Mega που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με τους εξαίρετους αυτούς συναδέλφους».

Οι καλλιτέχνες που συμπράττουν με τις MEΛΙSSES είναι: 
Toquel 
Θέμης Αδαμαντίδης 
Θανάσης Βασιλόπουλος  
Καίτη Γαρμπή  
Σταμάτης Γονίδης 
Κομπανία Βέρδη  
Μαντώ  
Δημήτρης Μπάσης  
Aναστάσιος Ράμμος  
Μπάμπης Στόκας  
Τάμτα  

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του album επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.


Pre-save «ΜΕΛΙSSES – Duets»:
https://smarturl.it/melissesduets Δείτε τα social media posts του συγκροτήματος και της Panik Records για το album: 
https://www.instagram.com/p/CNSBRJphUBU
https://www.instagram.com/p/CNSCTXcsdq9