ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
05 Jan.

ΜΕΛΙSSES & Χρήστος Μάστορας: Πρώτοι στο Ετήσιο Airplay του 2020 για ακόμα μία χρονιά

Για ακόμα μία χρονιά, οι MEΛΙSSES βρέθηκαν στην κορυφή του ετήσιου ραδιοφωνικού ελληνικού airplay

Σύμφωνα με τη λίστα της MediaInspector με τα 200 τραγούδια με  τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις κατά τη διάρκεια του 2020, το «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES κατέκτησε τη no1 θέση

Το «Μισή Καρδιά» κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Απρίλιο του 2020 και κυριάρχησε στην κορυφή του ελληνικού airplay chart για 16 συνεχόμενες εβδομάδες στη διάρκεια της χρονιάς. 

Στο no2 της ετήσιας λίστας φιγουράρει το «Ένα Λεπτό», η επιτυχημένη συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Οκτώβριο του 2019. Το «Ένα Λεπτό» ήταν no1 στο ελληνικό και στο μικτό airplay chart για 12 συνεχόμενες εβδομάδες μέσα στο 2020, ενώ οι official αναρτήσεις στο YouTube ξεπερνoύν τα 15.000.000 views 

Σημειώνεται ότι οι ΜΕΛΙSSES με το «Μισή Καρδιά» είχαν την πρωτιά και στο Super Top20 Airplay 2020, στην ετήσια λίστα μας με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις της χρονιάς. 

 Οι ΜEΛISSES θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες και το 2021, καθώς ετοιμάζουν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους. 

Δείτε το music video: