ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Jul.

Νέο Τραγούδι & Music Video: Shakira – Don’t Wait Up

Τι κι αν είναι μια από τις επιτυχημένες λατίνες ερμηνεύτριες όλων των εποχών, οι μοντέρνες μουσικές επιταγές θέλουν τη ντίσκο να κυριαρχεί σε κάθε μεριά του πλανήτη και έτσι, η αγαπημένη Κολομβιάνα, Shakira, δε θα μπορούσε να “παρακούσει” αυτό που επιθυμεί το κοινό παγκοσμίως. Πόσο μάλλον όταν η ίδια πραγματοποιεί ένα δυναμικό comeback μετά από την κυκλοφορία του “El Dorado”, της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε το 2018.

Το νέο της single με τίτλο “Don’t Wait Up” δε θα απογοητεύσει κανένα φίλο της pop. Πρόκειται για μια αγγλόφωνη δημιουργία που έγραψαν οι Emily WarrenIan και Ian Kirkpatrick, με την ίδια τη Shakira και το σίγουρο είναι πως είναι μια ασφαλής προσθήκη για ένα καλοκαιρινό playlist. To τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που γυρίστηκε στην Τενερίφη και φέρει επίσης μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση στις οθόνες σας.

Επίσης το τραγούδι είναι προπομπός της επόμενης δισκογραφικής της δουλειάς για την οποία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Μέσα στο 2020, η Shakira κυκλοφόρησε το “Me Gusta” με τον Anuel AA και το “Girl like Me” με τους  Black Eyed Peas.

Πηγή: soundarts.gr