ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 Nov.

Νέο video clip! Clean Bandit feat. Julia Michaels για το τραγούδι “I Miss You”!

Η Julia Michaels συνεργάζεται με τους Clean Bandit για το νέο τους τραγούδι, «I Miss You»!

Η Julia Michaels έφτασε να έχει παρουσιαστικό γυναίκας κι όχι απλώς μίας ενήλικης κοπέλας και συνεργάζεται με το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα, Clean Bandit. «I Miss You» φέρει ως τίτλο το ένα electro – pop τραγούδι των προαναφερθέντων καλλιτεχνών, το οποίο κυκλοφόρησε ως digital single και με σκοπό την τοποθέτησή του σε επερχόμενο album του τριμελούς συγκροτήματος.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Jack Patterson, Grace Chatto και Julia Michaels. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Michales συμβάλλει στην δημιουργία ενός τραγουδιού, αρκεί μόνο να θυμηθούμε τις συνεργασίες της με την Rita Ora στο “Poison”, με την Selena Gomez στο “Good for You” και με τον Justin Bieber στο “Sorry” . Το εν λόγω τραγούδι δεν προοριζόταν για τους Clean Bandit, ωστόσο η Michaels τους το προσέφερε απλόχερα, σημειώνοντας: «Το έγραψα όταν ήμουν στην κορυφή ενός ερωτικού roller coaster. Όταν έφτασα στην κορυφή, με εκτίναξε.»

Το «I Miss You» που αποτελεί το follow-up του «Disconnect«, μία συνεργασία με την Marina and the Diamonds, είναι το πέμπτο κατά σειρά single των Clean Bandit που θα συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στον επερχόμενο δίσκο τους, για τον οποίο περαιτέρω πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί. Το video clip του τραγουδιού κυκλοφόρησε και στην σκηνοθεσία έχουμε τα μέλη του συγκροτήματος, τα οποία είναι ντυμένα στα κόκκινα και περιπλανιούνται στην έρημο, ενώ αναγκάζονται να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, μαζί με την Julia Michaels, υπό συνθήκες τρομερής ζέστης.

 

Πηγή: www.soundarts.gr