ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
09 Nov.

Νίκος Βέρτης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο YTON και η νέα κυκλοφορία του “Αν μ’αγάπησες”!

Ο Nίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ κάνοντας τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα.

Με ένα τριήμερο sold out, ένα φρέσκο πρόγραμμα με παλιές και νέες επιτυχίες αλλά και πολλές εκπλήξεις, ο Νίκος Βέρτης, άνοιξε τη φετινή σαιζόν στο ΥΤΟΝ the music show ανάμεσα σε ένα κοινό που τον αποθέωσε.

Ο Νίκος Βέρτης, δυναμικός με υπέροχα τραγούδια σε άριστη σχέση με το κοινό του προσέφερε ένα πρόγραμμα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Άρτιες τεχνικές προδιαγραφές, εξαιρετικοί φωτισμοί και ακροβατικά που σε κάνουν να κρατάς την ανάσα, στο ΥΤΟΝ the music show.

Στο πλευρό του φέτος βρίσκεται η εντυπωσιακή Demy που μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της επί σκηνής.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Καραδήμος, ένας καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί μέσα από τις επιτυχίες του, η πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο έμπειρος Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές του ικανότητες έδωσε το δικό του τόνο στο πρόγραμμα αλλά και η Κική Σαββίδου που με την υπέροχη φωνή της συμπλήρωσε το σχήμα του ΥΤΟΝ the music show κρατώντας το κέφι στα ύψη μέχρι το πρωί.

Στο ΥΤΟΝ the music show βρέθηκε και ο Γιώργος Μαζωνάκης που δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Νίκου Βέρτη να τραγουδήσουν μαζί επί σκηνής.

Ο Νίκος Βέρτης προμηνύει τον ένατο ολοκληρωμένο δίσκο του με το «Αν Μ’ Αγάπησες», ένα τραγούδι με χαρακτηριστικό ήχο που θα ξεχωρίσει, σε μουσική του Νίκου Βέρτη και του Νίκου Σαλέα. Τους στίχους υπογράφει ο στενός συνεργάτης του καλλιτέχνη, Γιώργος Τσοπάνης, που είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη τα τελευταία χρόνια. To τραγούδι μεταδίδεται στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Το «Αν Μ’ Αγάπησες» θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το video clip που του δίνει εικόνα τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Δείτε πιο κάτω το teaser του video clip του:

https://www.youtube.com/watch?v=1GYOv4eqgwM

Πηγή: www.getgreekmusic.gr, www.hit-channel.com