ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
09 Dec.

Νίκος Οικονομόπουλος: Κυκλοφορεί το album του “10”!

«10 χρόνια τώρα… 10 χρόνια ατέλειωτες ώρες στο studio… 10 χρόνια πάνω στη σκηνή… 10 χρόνια τραγούδια που τα κάνατε δικά σας από την πρώτη ακρόαση…

Εδώ και 10 χρόνια νιώθω ευλογημένος κι ευτυχισμένος γιατί κάνω το μόνο πράγμα που ξέρω, να ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ! Φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου όταν από εσάς παίρνω αγάπη, επιβράβευση και μια αγκαλιά για τον “Χαρακτήρα” μου, γι’ αυτό που είμαι…  Και πιστέψτε με ότι μόνο την αλήθεια μου σας έχω δείξει μέχρι σήμερα, κι αυτό δε θ’ αλλάξει ποτέ! Ευχαριστώ», γράφει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Έχει κυκλοφορήσει το νέο του album “10” και περιλαμβάνει 10 επιτυχίες που μερικές από αυτές τις έχετε ήδη ακούσει και αγαπήσει μέσα από τον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι:

  1. Είναι Κάτι Λαϊκά
  2. Χαρακτήρας
  3. Για Κάποιο Λόγο
  4. Παρακάλα Να Πεθάνω
  5. Αν Είναι Να ‘Ρθεις
  6. Υπολογισμένα
  7. Δικαίωμα Μου
  8. Είμαι ‘Δω
  9. Δε Σου Ζητάω Πολλά
  10. Για Παράδειγμα

 

Το «Για Κάποιο Λόγο» κυριαρχεί επί οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στα Airplay Charts του SUPER TOP 20.

Τη μουσική στα τραγούδια καταθέτουν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο ΝΙΝΟ, ο Χρήστος Δάντης, ο Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους δίνουν η Ελένη Γιαννατσούλια, ο ΝΙΝΟ, ο Νίκος Σαρρής και ο Βασίλης Γιαννόπουλος, υπογραφές που εγγυώνται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία, περίπτερα και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από τη Minos EMI / Universal για να γίνει ανάρπαστο.