ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
18 Jun.

Νίκος Οικονομόπουλου – Πρώτη Θέση: Το ΝΕΟ τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί

Νίκος Οικονομόπουλος. Η απόλυτη φωνή… που θα κατακτήσει για ακόμα μια φορά την… Πρώτη Θέση!!!

Το περιμένατε, το ζητούσατε επίμονα και ήρθε η στιγμή να απολαύσετε το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου

Ένα τραγούδι που θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, αισιοδοξία και θα δημιουργήσει χαρούμενες σκέψεις και εικόνες, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο.
Από τις πρώτες κιόλας νότες θα παρασυρθείτε από ένα κύμα όμορφης διάθεσης και θα αφεθείτε στην μοναδική ερμηνεία, του καλλιτέχνη που ξέρει να δημιουργεί συναισθήματα όσο κανείς άλλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διαισθάνεται την ανάγκη όλων μας για χαμόγελα και σκέψεις φωτεινές και δε διστάζει να ανοίξει νέους δρόμους στα ακούσματα μας.
Κάπως έτσι, λίγους μήνες μετά την  επιτυχία της χρονιάς «Εμένα Να Ακούς» κυκλοφορεί η νέα «ανεβαστική» επιτυχία του από την Heaven Music.

Το «Εμένα Να Ακούς» έγινε σύνθημα και δικαίωσε τον τίτλο του, διανύοντας συνολικά έξι εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.
Η «Πρώτη Θέση» ανήκει στον Νίκο Οικονομόπουλο και έρχεται να μας «παρασύρει» άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου του τραγουδιού, που αναμφισβήτητά θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού!

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ | «ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ»
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης