ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 Nov.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγουδάει LIVE το «Επειδή με ξέρω»!

H Νατάσα Θεοδωρίδου μας παρουσιάζει σε πρώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση για Κύπρο το νέο της single με τον τίτλο «Επειδή με ξέρω».

Είναι το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου που έχει τον τίτλο «Επειδή με ξέρω».

Με τη μελωδία του Γιώργου Σαμπάνη, τους στίχους του Νίκου Γρίτση και τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Θα κυκλοφορήσει από την Heaven Music.

Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» για να ανέβουν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων και να μετρήσουν πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές. Στην πορεία έφεραν έναν «Ανήσυχο Καιρό» που βάδισε στα ίδια βήματα και νούμερα.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου περιείχε άλλα δύο μοναδικά τραγούδια με τη σφραγίδα του Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική: Το «Για Χάρη Σου» και το «Δε Στα ‘Πα Όλα».

Ένα χρόνο μετά, η Νατάσα Θεοδωρίδου συνυπάρχει ξανά με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Επειδή Με Ξέρω» και μιλάει για το τραγούδι τους σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα:

«Παιδάκια μου, έτσι είναι ο έρωτας, τα κάνει όλα απότομα και τα ωραία και τα λιγότερο ωραία, αλλά μας αρέσει. Τη μουσική την έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης. Τους στίχους τους έγραψε ο Νίκος Γρίτσης. Είναι ένα τραγούδι υπέροχο που έρχεται σε πολύ – πολύ λίγο. Είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσετε και θα μας συντροφεύει όλες και όλους τα βράδια… Επειδή με ξέρω», είπε.