ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
02 Feb.

Ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφορεί νέα συλλογή τραγουδιών!

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ η νέα συλλογή τραγουδιών του Γιάννη Κότσιρα.

Δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου του cd «Αθώος ένοχος», που του άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο της δισκογραφίας, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης έχει τραγουδήσει εξαιρετικά τραγούδια, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελλήνων δημιουργών και έχει διαπρέψει στις ζωντανές του εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Όλη αυτή τη διαδρομή που συνεχίζεται με την ίδια ορμή δημιουργικότητας αλλά και αθωότητας παράλληλα, αφού ο ίδιος παραμένει ένας εργάτης της μουσικής, ανοιχτός σε ότι τον συγκινεί και τον κινητοποιεί καλλιτεχνικά, δεν είναι εύκολο να την περιορίσει κανείς σε μία συλλογή.

Το μόνο που μπορείς, είναι κάθε φορά να προσπαθείς με το συναίσθημα να επιλέξεις κάποιες υπέροχες στιγμές, κάποιες ξεχωριστές ερμηνείες, κάποια τραγούδια που ίσως σήμερα ηχούν πιο επίκαιρα.

Με αυτή την σκέψη, ο Γιάννης Κότσιρας διάλεξε ένα νέο best για το 2018, ετοιμάζοντας τις αποσκευές του για μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, που θα τον φέρει κοντά σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς και θα του δώσει νέα ερεθίσματα για τη συνέχεια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα είναι μαζί μας στην Κύπρο και στη Μουσική Σκηνή  RED για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον SUPER FM. Ετοιμαστείτε και για έναν SUPER Διαγωνισμό. Θα ενημερωθείτε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες…

Πηγή: www.tralala.gr