ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
20 Jun.

Ο Δήμος Αναστασιάδης παίρνει «Δρόμο Επικίνδυνο» με το νέο τραγούδι του

Ο Δήμος Αναστασιάδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο».

Συνεχίζοντας την εξαιρετική συνύπαρξή του με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη. Μία συνεργασία που έχει αποδειχθεί απολύτως αρμονική και αποτελεσματική.

Μετά την επιτυχία «Ένα Θέλω Μπορεί», ο αγαπητός καλλιτέχνης ντύνει με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του ένα ρυθμικό τραγούδι για το τέλος ενός έρωτα λόγω εγωισμού.

Το single «Δρόμο Επικίνδυνο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με γρήγορες εναλλαγές και άρωμα καλοκαιριού, αναδεικνύοντας το τραγούδι ακόμη περισσότερο

Ο Δήμος Αναστασιάδης μας μεταφέρει μουσικά το μήνυμα που ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach διατύπωσε με λέξεις: «είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν».

Για ακόμα μία φορά, ο Δήμος Αναστασιάδης έχει τη δύναμη να μας συνδέει με τη μουσική του, καταφέρνοντας να δημιουργήσει έναν αληθινό δεσμό.

Παράλληλα, Δήμος Ανασταδιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του, συναρπάζοντας το κοινό του ανά την Ελλάδα.

Κάθε Τετάρτη, το club «Akanthus» στην Αθήνα γίνεται ο σταθερός προορισμός για να απολαύσουμε την απίστευτη ενέργεια και το ταλέντο του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος καταφέρνει να δημιουργεί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα κάθε φορά, αποδεικνύοντας την εξαιρετική σκηνική παρουσία του.

Το νέο single του Δήμου Αναστασιάδη με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.