ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
27 May.

Ο Πάνος κάνει «πανικό»!

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.  Από τα πρώτα του χρόνια έζησε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική. Το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Αρχίζει τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Δήμου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί.

Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του cd με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Όλα για σένανε μιλάνε» (Χωρίς νερό) και «Τρελός για σένα». Το 1999 κυκλοφορεί το «Δεν είσαι μόνη» με το ομότιτλο τραγούδι να κερδίζει τις προτιμήσεις κοινού ενώ το 2002 – χρονιά καθοριστική για τον καλλιτέχνη – τον βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Η Βόρεια Ελλάδα τραγουδά «Αληθινά» και «Αρκετά» από το άλμπουμ «Της νύχτας όνειρο» και μιλά ήδη για ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού. Ακολουθεί το «Το γέλιο σου κλαίει» και το όνομα τού αρχίζει να γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Το 2004 κυκλοφορεί το διπλό «Πάνος Κιάμος LIVE» κι ακολουθεί μια σειρά από δίσκους και κομμάτια που έγραψαν τη δική τους ιστορία και τον καθιέρωσαν ως έναν σπουδαίο ερμηνευτή κι έναν διασκεδαστή που δικαίως ανήκει στους πιο πετυχημένους της γενιάς του. «Απόψε φόρα τα καλά σου», «Ως τον ουρανό», «Σφύριξα…κι έληξες», «Από Δευτέρα», «Ολοκαίνουργιος», «Στο φτερό», «Δεν γυρνάω σελίδα», «Άντε να μην τρελαθώ», “Δεν μεθάω» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια-ορόσημο στην πορεία του.

Γεμίζει ασφυκτικά, κάθε κέντρο που εμφανίζεται -κι έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα της Ελλάδας.  ΑΝΟΔΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Πύλη Αξιού, Ποσειδώνιο, όπου κι αν τραγουδάει ο δημοφιλής τραγουδιστής γίνεται το αδιαχώρητο ενώ οι κατά καιρούς περιοδείες του σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία κ.α. – είναι sold out και ο Πάνος γίνεται δέκτης της αγάπης χιλιάδων ομογενών.

«Έχω αλλάξει, δεν είμαι τόσο αυθόρμητος όσο ήμουν παλιότερα και δουλεύω περισσότερο… Είμαι πιο ώριμος σε ό,τι αφορά στην επιλογή και στην ερμηνεία των τραγουδιών. Νομίζω, ότι εκτός από την εμπειρία που έχω αποκτήσει, έχω γίνει και υπομονετικός. Μου αρέσει πια όλη αυτή η διαδρομή και δεν με νοιάζει πού θα καταλήξει» θα πει ο Πάνος Κιάμος κάνοντας μια αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία του – και συμφωνούμε!