ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||||||
28 Nov.

Πέγκυ Ζήνα – «Μη μ’ ακουμπάς»: Νέο video clip!

Λίγες εβδομάδες μετά τον «Χρόνο», το τελευταίο single της Πέγκυς Ζήνα που βρέθηκε στο Top10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ξεχώρισε για το νοσταλγικό του χαρακτήρα, έρχεται το ολοκαίνουργιο και άκρως δυναμικό «Μη μ’ ακουμπάς».

Το τραγούδι υπογράφουν σε μουσική και στίχους οι STAN & Icon Music, με τους οποίους μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα είχε συνεργαστεί πριν από λίγα χρόνια στη μεγάλη της επιτυχία «Μόνη Καρδιά».

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα στην Ανάβυσσο, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Στο μυστηριώδες black & white αισθητικής video clip, η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει το ρόλο της γυναίκας-αράχνης που θέλει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον σύντροφό της.

Ένα vintage αυτοκίνητο, μια ερημική τοποθεσία και μια βαλίτσα συνθέτουν με μοναδικό τρόπο το ιδανικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Πέγκυ αποφασίζει να αφήσει πίσω ό,τι την πλήγωσε στο παρελθόν, τραγουδώντας τους γεμάτους νόημα στίχους του νέου της τραγουδιού:

 

«Μη, μη μ’ ακουμπάς

Πάνω στο άδειο μου στρώμα υπάρχεις ακόμα για μας

Μη μ’ ακουμπάς

Όπου μ’ αγγίζεις πονάω, μια φεύγεις μια ξαναγυρνάς

Μη μ’ ακουμπάς

Ήσουν Θεός στη ζωή μου μα φεύγω ψυχή μου

Ξέρω τι είσαι και μη προσποιείσαι

Βρες άλλη καρδιά να πονάς

Μη…»

Το clip τελειώνει με την Πέγκυ να πετάει τη βαλίτσα – το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτεται στην πορεία του video clip – στη θάλασσα, ωστόσο μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα στο τέλος του video.

Το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.