ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 Jun.

«Στο Γιατρό»: Stavento και Ήβη Αδάμου κυκλοφορούν το video της νεάς συνεργασίας τους

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν ένα ακόμη αξέχαστο τραγούδι.

Μετά την τεράστια επιτυχία τους στο τραγούδι «Για Σένα», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια προβολές στο YouTube η απαράμιλλη χημεία τους αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και αυτή τη φορά.

Το νέο τραγούδι τους που φέρει τον τίτλο «Στο Γιατρό» αποτελεί μία μίξη στοιχείων των δύο καλλιτεχνών.

Το hip-hop ύφος του Μιχάλη Κουινέλη συναντά τον pop χαρακτήρα της Ήβης Αδάμου σε ένα δροσερό ντουέτο που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Οι ανατρεπτικοί στίχοι του τραγουδιού συνδυάζονται με μία εντυπωσιακή μελωδία που δημιουργεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το music video για την ηλεκτρισμένη συνεργασία μεταξύ των Stavento και της Ήβης Αδάμου στο single «Στο Γιατρό» έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος, συνδυάζοντας άψογα τους δύο κόσμους τους.

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου φαίνεται να έχουν βρει τον ιδανικό τρόπο να συνδυάζουν το δυνατό σημείο της κάθε φωνής τους και να δημιουργούν κάθε φορά τραγούδια που ξεχωρίζουν.

Η μουσική και οι στίχοι του single «Στο Γιατρό» είναι μία δημιουργία του Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουινέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Stavento και η Ήβη Αδάμου έχουν ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλές επιτυχημένες κυκλοφορίες και δείχνουν ότι συνεχίζουν να έχουν πολλά να προσφέρουν.

Το νέο single «Στο Γιατρό» των Stavento και της Ήβη Αδάμου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Rootopia και τη Minos EMI, a Universal Music Company.