ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 May.

Τάμτα (1 & 2 Ιουνίου) – Super Weekend

Έχει ένα στυλ ξεχωριστό, ιδιαίτερο, ανατρεπτικό. Ενώ κάθε εμφάνισή της είναι talk of the town αφού είναι πάντα εντυπωσιακή! Πρόκειται για το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής με επιτυχίες που αντέχουν στον χρόνο, και έτσι αυτό το Super Weekend, 01 & 02 Ιουνίου, το μουσικό μας αφιέρωμα θα είναι στην Τάμτα και τις πολλές επιτυχίες της!

Και δεν είναι τυχαίο το αφιέρωμά μας στην Τάμτα αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Τάμτα, ως μια προοδευτική καλλιτέχνιδα, θα εμφανιστεί ζωντανά και αφιλοκερδώς, την 1η Ιουνίου στην κεντρική σκηνή του Cyprus Pride 2024 που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, για να γιορτάσει μαζί με την Accept Cyprus, 10 χρόνια επιτυχίας! 10 χρόνια αγώνα για την μετεξέλιξη της κοινωνίας και που ο SUPER FM θα είναι και φέτος… υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο ακέραιο κάθε ώρας από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 5 το απόγευμα, ακούμε μερικές από τις πολλές επιτυχίες της Τάμτα, στην πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα που επιμελείται ο Γιάννης Πέτεβης.