ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Jun.

Τι έγινε στο special weekend της Πρωινής ΦάΠας!

Μπορεί να τους έχετε συνηθίσει να τους ακούτε κάθε πρωί, 6:30 με 8:30 στον SUPER FM από την Ελλάδα, αλλά αυτό Σάββατο τα πράγματα έγιναν αλλιώς! Το ακτύπητο και ανατρεπτικό δίδυμο της  Πρωινής ΦάΠας, Φάνης Λαμπρόπουλος και Παύλος Χάππιλος, ήρθαν στην Κύπρο για το Σαββατοκύριακο, ενώ το Σάββατο, 1η Ιουνίου, έκαναν ζωντανά από το studio του SUPER FM εκπομπή. Στο live πρόγραμμα που κράτησε ένα δίωρο… και κάτι άνοιξαν τις γραμμές για τους ακροατές, διάβασαν και σχολίασαν μηνύματα και έγινε ένας… πραγματικός χαμός…

Μάλιστα στην εκπομπή συνεχίστηκε και το… “beef” που ξεκίνησε παλαιότερα on air ανάμεσα στον Φάνη Λαμπρόπουλο και την Καλλιόπη, διεκδικώντας για ραδιοφωνικό παρτενέρ, το… μήλον της έριδος, Παύλο Χάππιλο.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του SUPER FM, αλλά και με το Celebrity γιατί μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις και άλλα πολλά για το δίδυμο της Πρωινής ΦάΠας.

Βέβαια κατά την παραμονή τους οι δύο δημοφιλείς και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί τη νύχτα θα βρεθούν στο Rocas Experience στον Πρωταρά, μαζί με όλους τους παραγωγούς του SUPER FM, για ένα Super Summer Happening, όπου θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι.