ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
17 Jan.

Το νέο πρόγραμμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη!

Από πού ξεκινούν όλα για μια παράσταση; Από μια οντισιόν. Από ένα πιάνο-φωνή. Από τα τραγούδια που μπαίνουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από την ιστορία που θέλεις να πεις, να τη τραγουδήσεις και να τη χορέψεις. Να τη διασκεδάσεις.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λοιπόν, φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, ξανακάνει όλο τον κύκλο της μέχρι τώρα καριέρας της, κάνοντας στάση στα σημεία που εκείνη τη χαρακτήρισαν ή τη σημάδεψαν και επιπλέον στα καινούρια τραγούδια από το νέο της album, που κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο, τα οποία θα παιχτούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά live. Μαζί της, 6 ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδούν και γίνονται μέρος όλου αυτού του παζλ που στήνεται κομμάτι-κομμάτι μπροστά στο κοινό.

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο «απ’ την ψυχή ώς την ψυχή» της διασκέδασης.

Μεγάλη θέση έχει το χιούμορ με απρόσμενους τρόπους και φυσικά η διασκέδαση, μιας και στην πορεία του προγράμματος ο στόχος είναι ο κόσμος να τραγουδήσει, να διασκεδάσει και να φύγει πλήρης, έχοντας παρακολουθήσει ένα μουσικό πρόγραμμα πολυσύνθετο αλλά την ίδια στιγμή δοσμένο με τον πιο απλό τρόπο.

Η «Οντισιόν» είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη “Δεύτερα κλειδιά”, το ακούτε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. Για μια ακόμα φορά η Sunny Μπαλτζή βάζει τα λόγια για τη φωνή της Ελεωνόρας, και ο Γιώργος Καραδήμος βάζει τη μελωδία σε ένα τραγούδι που θα τραγουδάμε για πάντα.

Από το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου
για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. 210 3468100

Πηγή: www.musiccorner.gr