ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
30 Aug.

Η Taylor Swift ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Midnights»

Η Taylor Swift έκανε την ανακοίνωση στη σκηνή των MTV VMA 2022.

Η παρουσία της Taylor Swift ήταν το αποκορύφωμα των MTV Video Music Awards 2022, αλλά στη συνέχεια η αστέρας της pop ξεπέρασε τον εαυτό της ανακοινώνοντας ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «Midnights».

Η Taylor Swift αποκάλυψε την είδηση όταν παρέλαβε το βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς για τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well» από τη νέα ηχογράφηση του «Red», γράφοντας ιστορία ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες νίκες (3) στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εκτός από το Βίντεο της Χρονιάς, η ταινία μικρού μήκους για το «All Too Well (10 Minute Version)» με πρωταγωνιστές τη Sadie Sink και τον Dylan O’Brien απέσπασε το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλης Διάρκειας και για την Καλύτερη Σκηνοθεσία.

Το «Midnights», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, είναι το πρώτο νέο άλμπουμ της Taylor Swift μετά το «Folklore» και το «Evermore» του 2020.

«Δεν θα μπορούσα να ηχογραφήσω ξανά τα άλμπουμ μου αν δεν ήσασταν εσείς», είπε η Taylor Swift στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της από τη σκηνή των MTV VMA 2022.

«Με ενθαρρύνατε να το κάνω αυτό. Και είχα αποφασίσει ότι αν θα ήσασταν τόσο γενναιόδωροι και θα μας δίνατε αυτό (το βραβείο) σκέφτηκα ότι θα ήταν μια ωραία στιγμή να σας πω ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου. Και θα σας πω περισσότερα τα μεσάνυχτα», πρόσθεσε.

Η Taylor Swift κράτησε την υπόσχεσή της, αποκαλύπτοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το «Midnights» θα περιέχει 13 τραγούδια, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα της, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέρρευσε από τους θαυμαστές της που έσπευσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

«To “Midnights”, οι ιστορίες 13 άγρυπνων νυχτών σε όλη μου τη ζωή, θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Συναντήστε με τα μεσάνυχτα», έγραψε η Taylor Swift.

«Ξαγρυπνάμε με αγάπη και φόβο, με αναταραχή και δάκρυα. Κοιτάμε τους τοίχους και πίνουμε μέχρι να μας απαντήσουν. Στριφογυρίζουμε στα αυτοδημιούργητα κλουβιά μας και προσευχόμαστε να μην είμαστε -αυτή τη στιγμή- έτοιμοι να κάνουμε κάποιο μοιραίο λάθος που θα αλλάξει τη ζωή μας»,

«Πρόκειται για μια συλλογή μουσικής που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τον τρόμο και τα γλυκά όνειρα. Τα πατώματα που βαδίζουμε και οι δαίμονες που αντιμετωπίζουμε», συνέχισε.

«Για όλους εμάς που στριφογυρίσαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να συνεχίσουμε να ψάχνουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα… θα συναντήσουμε τον εαυτό μας», ανέφερε.

Η Taylor Swift έκλεψε επίσης τις εντυπώσεις με την άφιξή της στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards 2022 στο Prudential Center στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα Oscar De La Renta.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ της με αποκλειστικά πρωτότυπο υλικό, η Taylor Swift έχει παραμείνει απίστευτα απασχολημένη.

Κατά τη διάρκεια του 2021 κυκλοφόρησε τόσο το «Fearless (Taylor’s Version)» όσο και το «Red (Taylor’s Version)», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Carolina» για την ταινία «Where The Crawdads Sing» (Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες).

Το «Midnights» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Taylor Swift σε CD, LP βινύλιο, κασέτα και ψηφιακή μορφή.

Πηγή: hit-channel