ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Nov.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε το music video για το νέο τραγούδι «Περηφάνια Μόνο»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται με τον Φοίβο και τραγουδά «Περηφάνια Μόνο».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσιάζει το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της «Περηφάνια Μόνο».

Η κορυφαία ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο δημιουργός των επιτυχιών Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο single της φετινής χρονιάς, με τίτλο «Περηφάνια Μόνο».

Το «Περηφάνια Μόνο» είναι ένα ερωτικό χασάπικο, σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που απογειώνει με τη μαγική φωνή της η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε σύνθημα πριν την κυκλοφορία του και έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες θετικά σχόλια.

Το «Περηφάνια Μόνο» μιλά για τον έρωτα, τον πόνο του χωρισμού, αλλά και όσα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει, αν είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, αν μπορούσε ο χρόνος να γυρίσει πίσω.

«Να ξέρεις, αν μπορούσε ο χρόνος να γυρίσει πίσω, θα ‘κανα τα πάντα για να σε κρατήσω, θα ‘πεφτα στα πόδια σου μπροστά… Να ξέρεις, τώρα μου ‘χει μείνει περηφάνια μόνο, την οποία καθημερινά πληρώνω, που δεν σε έχω στην ζωή μου πια…», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Με φόντο ένα φθινοπωρινό τοπίο, ο σκηνοθέτης Άλεξ Κωνσταντινίδης, επιλέγει να εστιάσει με τον φακό του στα συναισθήματα και τον πόνο του χωρισμού. Πίκρα, απογοήτευση και ματαίωση, αποτυπώνονται στο βλέμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, καθώς εγκαταλείπει μια δύσκολη ερωτική κατάσταση. Το μόνο που της έχει απομείνει είναι η περηφάνια της.

Στο μεταξύ, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε στις 21 Οκτωβρίου τις εμφανίσεις της στην «Ακτή Πειραιώς», όπου θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:00, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο.

Το νέο single «Περηφάνια Μόνο» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.