ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 Apr.

Αναστασία – «Μη Μιλάς»: Kυκλοφορεί το νέο τραγούδι της – Δείτε το video clip

Η Αναστασία δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της με το «Μη Μιλάς» – Μία ερωτική μπαλάντα με ethnic στοιχεία.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορεί μία νέα μεγάλη επιτυχία.

«Δεν είναι η αγάπη για ένα άτομο, έρχεται και φεύγει σαν τον άνεμο…»

Με αυτούς τους στίχους και ένα απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων, η 19χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να αποκτήσει ακόμα ένα viral hit μέσω της πλατφόρμας του TikTok.

Ανάμεσα στις sold out εμφανίσεις της σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, η αγαπημένη Αναστασία προετοίμασε και έδωσε μία πρόγευση στο κοινό κόσμο πριν από λίγες εβδομάδες από το νέο τραγούδι της.

Το «Μη Μιλάς» είναι μία ερωτική μπαλάντα με ethnic στοιχεία.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Γιώργο Καλογεράκο, ο οποίος έχει υπογράψει και όλες τις προηγούμενης επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει η Αναστασία.

Την ίδια στιγμή κάνει πρεμιέρα και το υψηλής αισθητικής μουσικό βίντεο για το «Μη Μιλάς» σε σκηνοθεσία Bodega. Τα γυρίσματα διήρκησαν τέσσερις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό τοπίο του Σαρακήνικου στη Μήλο καθώς και σε εντυπωσιακές τοποθεσίες στην Αθήνα.

Ένα video clip στο οποίο ξετυλίγεται το κουβάρι του έρωτα. Ένα κουβάρι με το κόκκινο χρώμα του πάθους αλλά συγχρόνως και ένα κουβάρι στο οποίο αν είσαι παραδομένος στις προσδοκίες σου μπορεί να σε πνίξει σαν θηλιά. Ξετυλίγοντας το κουβάρι διαπιστώνεις πως ο έρωτας είναι ένα ακόμη ταξίδι να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Το «Μη Μιλάς» θα συμπεριληφθεί στο πρώτο άλμπουμ της Αναστασίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα περιέχει επίσης το διπλά πλατινένιο «Μυστικό», καθώς και τα mega hits «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο».

Το «Μη Μιλάς» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.