ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
21 Nov.

Βούρκωσε όλη Ελλάδα με το Νάσο – Η αφιέρωση στη μητέρα του!

Βούρκωσε όλη Ελλάδα με το Νάσο και την συγκινητική ερμηνεία του. Ο Νάσος είναι η αποκάλυψη του φετινού ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Δείτε την εμφάνιση του και την αφιέρωση που έκανε στη μητέρα του.

Ο νεαρός καλλιτέχνης με την κιθάρα του και την ψυχή του κατάφερε όχι μόνο να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά να κάνει όλους όσους είδαν το χθεσινό επεισόδιο  να δακρύσουν.

Ο Νάσος, που ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του έχοντας το πρώτο του video clip, με τίτλο ”Είσαι ο και λέγεσαι”, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στον πρώτο γύρου του τηλεοπτικού παιχνιδιού με το τραγούδι του, ”Κ@ριόλ@”, του οποίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το video clip.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νάσος έχει ήδη γυρίσει και τρίτο video clip για το τραγούδι ”Ο Αλήτης σου”. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του ΣΙΓΜΑ για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ο Νάσος είπε ακόμα ένα δικό του τραγούδι. Το κομμάτι λέγεται ”Μάνα” και το αφιέρωσε στη μητέρα του που καθόταν στο κοινό.

Η μητέρα του, ο ίδιος ο Νάσος, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και όλοι όσοι είδαν την ερμηνεία αυτή βούρκωσαν από συγκίνηση. Οι στίχοι, αλλά και το συναίσθημα που έβγαλε ο νεαρός Βολιότης ήταν κάτι που ανατρίχιασε το κοινό.

Δείτε την ερμηνεία του:

 

 

Πηγή: www.getgreekmusic.gr