ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
17 Jan.

Γιώργος Μαζωνάκης – «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)»: Νέο τραγούδι και Music Video

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το music video για τη νέα επιτυχία του «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)».

Το «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)», που αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ του Γιώργου Μαζωνάκη, ξεχωρίζει για τη μουσική που υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης, καθώς και για τους στίχους, τον «λόγο» όπως λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης, που εντάσσονται δημιουργικά στη μουσική και φέρουν την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια.

Τη διεύθυνση της παραγωγής έχει αναλάβει ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη, Κώστας Καλημέρης.

Το νέο τραγούδι «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)» του Γιώργου Μαζωνάκη οπτικοποιείται με τη σκηνοθεσία της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδος Εύης Καλογηροπούλου με ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Η Εύη Καλογηροπούλου είχε συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μαζωνάκη όταν σκηνοθέτησε την ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η ταινία συμμετείχε επίσημα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών, το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού, όπου είχε κάνει και την παγκόσμια πρεμιέρα της κατακτώντας μάλιστα και το «Canal+ Βραβείο Ταινίας Μικρού Μήκους», ενώ έχει ταξιδέψει και διακριθεί σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Επίτευγμα – ορόσημο για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου σε διεθνές επίπεδο.

«Εύη Καλογηροπούλου, Εύ-η, Πέραμα, Κάννες, Θρόνος του Ξέρξη, Αφροδίτη, Ανήκω σε μένα, Κινηματογράφος, Κίνηση… Μουσική, ΠΝΙΓΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ… Σχέση ζωής…», σχολιάζει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από κορυφαία πορεία άνω των 30 ετών, πρωταγωνιστεί και δισκογραφικά, με διαχρονικές επιτυχίες που αγαπιούνται από γενιά σε γενιά, καθώς και με νέα τραγούδια που κατακτούν τις πρώτες θέσεις στα ραδιόφωνα.

Δισκογραφικό φαινόμενο το άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει», που καταγράφει σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία, αφού όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ως single, έχουν κατακτήσει τις ψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by MediaInspector.

Επίσης, η πιο πρόσφατη επιτυχία του, το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» από τη διεθνή συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον παγκοσμίου φήμης Arash, αγαπήθηκε και αγαπιέται από όλο το φάσμα των ηλικιών, καταγράφοντας πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6 εκατομμύρια streams στο Spotify σε μόλις 6 μήνες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει κερδίσει και το στοίχημα της νυχτερινής ψυχαγωγίας με τις sold out εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών, με το concept «η Αθήνα τη Νύχτα» να συνεχίζονται.

Το νέο τραγούδι «Πνίγομαι (Δεν Πνίγομαι)» του Γιώργου Μαζωνάκη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.