ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
16 Oct.

Δείτε πρώτες εικόνες από το video clip του Πέτρου Ιακωβίδη για τα «Αποτυπώματα»!

Το ομώνυμο τραγούδι της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Πέτρου Ιακωβίδη «Αποτυπώματα» που σαρώνουν, σε μουσική που συνυπογράφει ο ίδιος με την Icon Music και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το τραγούδι έχει εκτοξευθεί στην κορυφαία δεκάδα του ελληνικού Airplay Chart, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη έως τώρα και απαριθμεί περισσότερες από πέντε εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα «Αποτυπώματα» περιέχονται στον ομώνυμο, παρθενικό δίσκο του τραγουδιστή που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τη Minos EMI / Universal, σε παραγωγή της Icon Music, αποτελούμενο από τραγούδια με προδιαγραφές να γίνουν επιτυχίες και να εγγυηθούν μία ανοδική δισκογραφική πορεία.

Όσο μονοπωλεί τα ερτζιανά με τις επιτυχίες του και μας απογειώνει, ο Πέτρος Ιακωβίδης μετουσιώνει σε εικόνα τα «Αποτυπώματα» με ένα ιδιαίτερο concept και τη συμμετοχή ενός ατόμου – έκπληξη.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το video clip:

https://youtu.be/EScXspliFW0

Συγχρόνως, ο Πέτρος Ιακωβίδης προετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντήσει τον Νίκο Κουρκούλη στη σκηνή του «Vogue».

 

Πηγή: www.hit-channel.com