ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
03 Mar.

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 εισιτήρια για την online συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και ο SUPER σας δίνει τον κωδικό που θα χρειαστείτε!

Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι» την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια» την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές» την Κυριακή 18 Απριλίου.

Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και «αναγέννησης» μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

Ο SUPER FM δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να το παρακολουθήσουν ζωντανά το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», στέλνοντας μήνυμα στον αριθμό Viber του SUPER FM, 99 104 8 88, την ένδειξη «ΜΑΖΟ» και το ονοματεπώνυμο τους.

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 5 Μαρτίου μετά τις 13:00 το μεσημέρι.