ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Oct.

Η Αμαρυλλίς τραγουδά ολοκαίνουριο Παντελή Παντελίδη – “Θα ζω”

Η Αμαρυλλίς τραγουδά ένα από τα τραγούδια που δεν πρόλαβε να μας χαρίσει αυτοπροσώπως ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης και το τελικό άκουσμα αναμένεται να συγκινήσει.

Τους δύο τραγουδιστές συνέδεε μία αληθινή φιλία και μία βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση . Τα θεμέλια της γερής φιλίας που παρέμεινε αλώβητη μέχρι την τελευταία στιγμή έθεσαν οι «Διαταγές». Οι «Διαταγές» ήταν η μεγάλη επιτυχία που δημιούργησε ο Παντελής Παντελίδης και εμπιστεύτηκε στην Αμαρυλλίδα πριν από τεσσεράμισι χρόνια, το 2013, παραμένοντας έως σήμερα αγαπημένη και με παρουσία στα ραδιόφωνα.

Στην εκκωφαντική εκκίνηση της καριέρας του, ο Παντελής Παντελίδης επέλεξε την Αμαρυλλίδα με γνώμονα το συναίσθημα, όπως έπραξε με τους πραγματικά λιγοστούς καλλιτέχνες στους οποίους έδωσε ένα τραγούδι του, όπως ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα.

Η Αμαρυλλίς, μία από τις πιο αξιόλογες φωνές της γενιάς της στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, θα είναι το πρώτο άτομο που θα ερμηνεύσει μία από τις ακυκλοφόρητες εμπνεύσεις του Παντελή Παντελίδη μετά την αδόκητη απώλειά του, εκτός από τα τρία τραγούδια («Θυμάμαι», «Άλλη Μια Ευκαιρία», «Καράβια Στο Βυθό») που έχουν δημοσιευθεί με τη δική του φωνή και έχουν καθηλώσει, τα οποία ακούτε στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. 

Το ιδιαίτερο αυτό τραγούδι τιτλοφορείται «Θα Ζω» και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα γεννήσει πολλά συναισθήματα και θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο, αφού ο Παντελής Παντελίδης «θα ζει» για πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Το «Θα Ζω» κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal, αποκλειστικά στο κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=bDvpZkkfUa0

Πηγή: www.hit-channel.com