ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
17 Jan.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στον SUPER FM για την εμφάνιση της στη Μουσική Σκηνή RED!

H Ελένη Τσαλιγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον SUPER FM και στην Τζωρτζίνα Ποταμίτου με αφορμή την εμφάνιση της στη Μουσική Σκηνή RED. H συνέντευξη μεταδόθηκε στην εκπομπή του Μάρκου Κωμοδρόμου και της Χριστίνας Δημητρίου σήμερα το απόγευμα.

Σας υπενθυμίζουμε πως η εμφάνιση της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου μαζί με τους BogazMusique για μία βραδιά γεμάτη μουσική. Έρχεται με πολύ καλή διάθεση όπως μας είπε η ίδια, περνάει πάντα πολύ καλά στην Κύπρο και αγαπάει ιδιαίτερα το χώρο όπου πρόκειται να εμφανιστεί και τη Λευκωσία γενικότερα.

Για τους BogazMusique μας είπε πως: “αυτή η μπάντα είναι ένα μουσικό πέρασμα. Δεν είναι ξένοι μουσικοί που ήρθαν για να παίξουν μονάχα για ένα καπρίτσιο. Από το 2011 και μετά μπήκαμε σε ένα τεράστιο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού και μπορούμε με ένα ήχο να εξυπηρετήσουμε όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου. Όλη αυτή η μουσική ιστορία κρύβει μία δημιουργικότητα”.

Όσον αφορά τη νέα δισκογραφική τους δουλειά μας ανέφερε πως τέλη Μαρτίου θα βρίσκεται στην αγορά.

Τώρα για το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή RED, μας είπε πως θα είναι στη διάθεση του κοινού. Με την μπάντα είμαστε μία ομάδα και μπορούμε να ανατρέπουμε τα προγράμματα μας με το δικό μας τρόπο. Η επικοινωνία στην LIVE εμφάνιση είναι το πιο σημαντικό. Μετά από 30 χρόνια μας είπε πως: “αυτό μπορώ να το ξέρω”.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στη Μουσική Σκηνή RED στις 10 το βράδυ.