ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
19 Nov.

Η Ευρυδίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ON AIR και στον Super FM!

Η Ευρυδίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ON AIR την Κυριακή το βράδυ στον Super FM.

Μίλησε και παρουσίασε ολόκληρο το νέο της album «Ευρυδίκη…25 για πάντα».

Μερικά από αυτά που μοιράστηκε η Ευρυδίκη μαζί με τους ακροατές του Super ήταν…

Άκουγε τη φωνή της Demy στο τραγούδι «Το μόνο που θυμάμαι», τραγούδι το οποίο ανοίγει το album. Επίσης υπάρχει ένα τυχαίο γεγονός με αυτό το τραγούδι. Τη χρονιά που κυκλοφόρησε «Το μόνο που θυμάμαι» το 1991 ήταν η χρονιά γέννησης της Demy.

Η επιλογή των φωνών που ερμηνεύει η Ευρυδίκη μαζί με τις 13 τραγουδίστριες που συμμετέχουν στο album προέκυψε όταν η Ευρυδίκη φανταζόταν αν θα ταίριαζε η φωνή τους σε κάθε τραγούδι.

Ένα χρόνο πριν, είχε προηγηθεί ένα live που είχε κάνει η Ευρυδίκη ως guest και η Demy της είχε προτείνει για να τραγουδήσουν μαζί «Το μόνο που θυμάμαι» και από τότε είχε μείνει στο μυαλό της.

Στο ξεκίνημα της καριέρας της μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον πρώτο χρόνο συγκεκριμένα όταν πήγαν στην Ελλάδα ήταν μαζί σαν ντουέτο σε ένα μαγαζί και έκαναν φωνητικά. Ο Γιώργος το έκανε αναγκαστικά για να παίρνουν και ένα έξτρα μεροκάματο.

Όλες οι τραγουδίστριες που συμμετέχουν στο album αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση που τους έκανε η Ευριδίκη όπως επίσης και ότι ταίριαζαν οι απόψεις τους για το ποια τραγούδια θα ερμήνευαν μαζί.

 

Ακούστε πιο κάτω ολοκληρωμένη τη συνέντευξη: