ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
13 Nov.

Η Ρίτα Ορα εμφανίστηκε στα MTV Europe Awards φορώντας ρόμπα και πετσέτα στα μαλλιά!

Είναι γνωστή για τις μοναδικές της εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά, η Ρίτα Όρα ξεπέρασε τον εαυτό της όταν έκανε το ντεμπούτο της στα MTV Europe Music Awards του Λονδίνου, με ένα μπουρνούζι και μια πετσέτα στα μαλλιά!

Η 26χρονη τραγουδίστρια σίγουρα συγκέντρωσε τα βλέμματα με την τολμηρή της εμφάνιση ενώ είχε και κάποιο «ατύχημα» δείχνοντας κατά λάθος το εσώρουχό της.

Η Ρίτα Όρα, που δεν φοβάται να προκαλέσει, ήταν η διοργανώτρια της χθεσινής τελετής και σίγουρα κατάφερε να γίνει talk of the town. Δεν φοβήθηκε να δείξει το κορμί της, καθώς το μπουρνούζι της κρεμόταν χαλαρά από τον έναν ώμο, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυπτε ολόκληρο το πόδι της.

Κι ενώ μπορεί κάποιοι να πίστευαν πως το να δείξει τα εσώρουχά της μπορεί να ήταν ένα «ατύχημα», η τραγουδίστρια του «How We Do» φαινόταν σαν να προσπαθούσε να τα επιδείξει εσκεμμένα.

Ποζάροντας για τους φωτογράφους, η Ρίτα κάποια στιγμή «συνελήφθη» να κοιτά προς τα κάτω στα εσώρουχά της, τραβώντας μάλιστα στο πλάι το μπουρνούζι της. Ευτυχώς, ένα μέλος της συνοδείας της, έσπευσε να την καλύψει.

Εκτός από το περίεργο outfit, η Ρίτα φορούσε εκπληκτικά διαμάντια, ενώ ακόμη κα τα παπούτσια της, λευκές γόβες, ήταν διακοσμημένες με ασημένια κοσμήματα.

 

 

iefimerida.gr