ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
18 Jan.

Η Camila Cabello τραγουδάει από τα καμαρίνια μέχρι το τηλεοπτικό πλατό!

Η Camila Cabello μετέτρεψε το πλατό του «The Ellen Show» σε ένα ατμοσφαιρικό νυχτερινό κέντρο των 50’s, για μία αξέχαστη παρουσίαση του smash hit «Havana» εμπνευσμένη από τη Marilyn Monroe.

Η νέα πριγκίπισσα της pop κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας της ως σόλο τραγουδίστρια με το γενικό τίτλο «Camila» και όπως είναι λογικό, το πρόγραμμά της είναι επιβαρυμένο αυτές τις ημέρες.

Ο παρθενικός δίσκος της Camila Cabello έχει γράψει ήδη ιστορία στην ψηφιακή εποχή, κατακτώντας το Νο1 σε εκατό χώρες στην πλατφόρμα του iTunes, συμπεριλαμβανομένου Ελλάδας και Κύπρου. Είναι το πρώτο ντεμπούτο άλμπουμ καλλιτέχνη που επιτυγχάνει αυτό το ορόσημο και το δωδέκατο συνολικά που φτάνει σε αυτά τα επίπεδα αριθμών.

Έχοντας λοιπόν την καλύτερη αφορμή για να γιορτάσει, η νέα αγαπημένη pop star του ελληνικού κοινού εντυπωσίασε για πολλοστή φορά με την εκπληκτική σκηνική παρουσία της, τραγουδώντας ζωντανά στο «The Ellen Show» το λατρεμένο «Havana», το οποίο που ακούτε στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Πηγή: www.hit-channel.com