ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
20 Oct.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της single “Gorgeous”

  • Εν βρασμώ ψυχής βρίσκεται το πιστό κοινό της Taylor Swift για την κυκλοφορία του επικείμενου album της, «Reputation». Όπως ήδη έχουμε ενημερωθεί η επίσημη πρεμιέρα του δίσκου αναμένεται για τις 10 Νοεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε, ενώ η διανομή του θα γίνει μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Big Machine. Ήδη η 27χρονη τραγουδίστρια έχει συστήσει ένα από τα singles που περιλαμβάνονται σε αυτών και δεν είναι άλλο από το “Look What You Made Me Do”.

Επιπλέον, το η Swift κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι από τον δίσκο, με τίτλο «…Ready for It?«, ενώ φαίνεται πως έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία για την ολοκληρωμένη δουλειά της. Αυτή τη φορά, η Taylor βάζει τα ροζ της, «φοράει» την ρομαντική ψυχή της, ξεφεύγει από την μαυρίλα του “Look What You Made Me Do” και μας συστήνει το “Gorgeous”.

Πρόκειται για μία τρυφερή μπαλάντα, στην οποία η ερμηνεύτρια αναφέρεται στον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια. Μία ένδειξη αγάπης που όλοι θέλουν να λαμβάνουν. Το “Gorgeous” σε μουσική και στίχους των Shellback, Max Martin και Taylor Swift αποτελεί το τρίτο σε σειρά προωθητικό τραγούδι του δίσκου. Μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία του, αξίζει να σημειώσουμε, πως η Taylor έκανε μία «μυστική συνάντηση» με μία ομάδα θαυμαστών της στο σπίτι της στο Rhode Island, μαζί με τους οποίους μοιράστηκε τραγούδια από το νέο της δίσκο. Απόλυτα διαδραστική και φιλική με τους fans της η Swift!

Ακούστε πιο κάτω το “Gorgeous”:

Πηγή: www.soundarts.gr