ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
25 Nov.

Θυμόμαστε 5 αγαπημένα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας έχει συνηθίσει, από την αρχή της καριέρας της, να επιλέγει τραγούδια με μία προσεγμένη προσέγγιση στη μουσική και στο στίχο.

Όλα τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Εμείς καθώς αναμένουμε τη νέα της επιτυχία «Επειδή με ξέρω» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιώργου Γρίτση που θα ακούσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στον Super, θυμόμαστε 5 από αυτές τις επιτυχίες…

Μη γυρίσεις ξανά με τον Τριαντάφυλλο

Το 1997 η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο το όνομά της ”Νατάσα Θεοδωρίδου” ο οποίος έγινε αμέσως χρυσός και πλατινένιος καθιερώνοντάς τη ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στο δίσκο αυτό περιλαμβάνεται το αξέχαστο ντουέτο με τον Τριαντάφυλλο ”Μη γυρίσεις ξανά”. Οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια η μουσική στο Kasiek Alex και η σκηνοθεσία του video clip στον Αβραάμ Παπαβραμόπουλο. Το πρωτότυπο τραγούδι είναι αράβικο σε εκτέλεση των Νatacha Atlas και Sawt el Atlas.

Κόκκινη Γραμμή του Γιώργου Θεοφάνους

Ο Κύπριος συνθέτης, στιχουργός από την Λάρνακα της Κύπρου, Γιώργος Θεοφάνους γράφει μία καθοριστική γραμμή το 2009 για την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίου και την μετέπειτα πορεία της.

Η «Κόκκινη Γραμμή» έχει καθιερωθεί στο ελληνικό μουσικό στερέωμα ως ένα χασάπικο μεν αλλά και ως ένα από τα κλασσικότερα ελληνικά τραγούδια.

Πολλοί και πολλές θα ζήλευαν την «Κόκκινη Γραμμή» η οποία έχει σφραγιστεί πλέον με την υπέροχη ερμηνεία της Νατάσας.

Τι μου συμβαίνει σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου

Πως έντυσε μουσικά ο Αντώνης Βαρδής τους καταπληκτικούς στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ανατριχιάζουμε πραγματικά με το όλο αποτέλεσμα…

Η Νατάσα μπαίνει σε όλο αυτό σαν μία αυτοκρατόρισσα… άλλη μία υπέροχη της ερμηνεία.

Μοναδικό τραγούδι, Συλλεκτικό τραγούδι.

Αν είχα μείνει του Γιώργου Παπαδόπουλου

Θα τον βαφτίζαμε ως μετρ της μπαλάντας αλλά θα τον αδικούσαμε στα διαφορετικά είδη τραγουδιών που γράφει.

Το «Αν είχα μείνει» που έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για την Νατάσα Θεοδωρίδου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η συνέχεια της «Κόκκινης γραμμής».

Ακούστε το και θα καταλάβετε τη δυναμική του τραγουδιού. Μπαλαντάρα!

Νατάσα Θεοδωρίδου – Άσ’τα Όλα Κι Έλα

10,682,565 views στο YouTube και πολλές ραδιοφωνικές μεταδόσεις

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιανατσούλια από το ομώνυμο album.

Ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει μουσικά και το νέο τραγούδι της Νατάσας που θα ακούσετε από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου σε πρώτη μετάδοση στον Super FM.