ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
02 Nov.

Κυκλοφoρεί σήμερα το νέο album του Νίκου Μακρόπουλου «Τι να το κάνω»!

Το νέο album του Νίκου Μακρόπουλου, με τίτλο «Τι να το κάνω», είναι γεγονός – Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μαζί με γνωστή έντυπη ελληνική έκδοση σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας.

Κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Μακρόπουλου αποτελεί από μόνη της είδηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα παραγωγής, την επιλογή τραγουδιών και πάνω απ’ όλα την ξεχωριστή ερμηνεία του.

Το συγκεκριμένο album χαρακτηρίζεται μοναδικό και πρωτοποριακό, καθώς στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας δεν έχει εκδοθεί ποτέ ξανά ένα 3D album. Είναι ένα cd, που το δημιουργικό του (art work) έχει τρισδιάστατη μορφή εικόνων με δύο μόνο χρώματα: το μπλε και το κόκκινο.

Στη συσκευασία του album συμπεριλαμβάνονται τα ειδικά γυαλιά 3D με τις δύο διαφορετικού χρώματος μεμβράνες, που σε οδηγούν στο να βλέπεις δύο εναλλασσόμενες εικόνες ανάλογα με το ποιο χρώμα έχεις επιλέξει. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το εξώφυλλο όσο και τις εσωτερικές φωτογραφίες του album.

Το νέο αυτό album περιέχει 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο τελευταίες επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου, «Ζήτησέ μου» και «Ζω Αλλιώτικα» που ακούτε από τον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και επιπλέον ένα «bonus track» σε live ηχογράφηση, το «Λέει Λάθη».

Το «Ζήτησε μου» βρίσκεται στην 14η θέση στο Super TOP 20 του Super FM για αυτή την εβδομάδα.

Κυκλοφορεί από την Sonar Music/Heaven Music.