ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
11 Dec.

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Θα ‘Μαι Εδώ»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, με τα αλλεπάλληλα no1 hits, ερμηνεύει μια δυνατή εξομολογητική μπαλάντα με άκρως αισιόδοξο μήνυμα, που έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του ζεϊμπέκικου «Αθήνα Μου». Τη μουσική υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας την κλιμάκωση των ανθρώπινων σχέσεων, υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα.

Μία αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, λέξεις και ρομαντικές εικόνες, που ξεδιπλώνονται ώστε να δημιουργήσουν ποικίλα συναισθήματα.

«Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν! Ενωμένοι, με αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα! Η τέχνη και οι καλλιτέχνες είναι εδώ, η όποια μορφή δημιουργίας και η μουσική δεν σταματούν ποτέ… Καλή ακρόαση!»
Κωνσταντίνος Αργυρός

Δείτε το music video: