ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
17 Feb.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – «Σ’ ένα τέταρτο»: Νέο music video στη μαγευτική Νάξο

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεχίζει το ανοδικό και απολύτως δημιουργικό ταξίδι του στην δισκογραφία με το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’ ένα τέταρτο»!

Μετά από δύο back to back ραδιοφωνικές επιτυχίες μέσα στην προηγούμενη χρονιά, ο Κωνσταντίνος ξεκινά το 2021 με ένα τραγούδι που φανερώνει τη μεγάλη του αγάπη για την ethnic-μεσογειακή μουσική, παντρεύοντας την με ελληνικά ηχοχρώματα και με δεδομένο πάντα το άψογο παραγωγικά αποτέλεσμα μας αποδεικνύει κάθε φορά ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ξεχωρίζει καλλιτεχνικά και αντέχει στο χρόνο.

Εντυπωσιακό είναι και το video για το «Σ’ ένα τέταρτο» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, γυρισμένο στην μαγευτική και… χειμωνιάτικη Νάξο που ταιριάζει απόλυτα με το μουσικό ύφος του τραγουδιού!

Εν μέσω καραντίνας η ομάδα ταξίδεψε στην καρδιά του Αιγαίου, στη Νάξο όπου τα γυρίσματα κράτησαν δύο ολόκληρες μέρες. Ο καιρός χειμωνιάτικος αλλά πάντα η αύρα του Αιγαίου δίνει στα πλάνα αυτή τη μοναδική εικόνα των κυκλαδίτικων νησιών που ταξιδεύει τον θεατή σε στιγμές ανεμελιάς, απόδρασης και… έρωτα.

Ο Γιάννης Παπαδάκος, γέννημα θρέμμα της Νάξου, έστησε τις σκηνές στα πιο εντυπωσιακά σημεία του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων. Από την εμβληματική Πορτάρα, στις αλυκές του Αεροδρομίου και από το Κάστρο της Νάξου στον ορεινό όγκο του νησιού στα πολύ γνωστά και εντυπωσιακά σε όψη λατομεία του, οι σκηνές σου κόβουν την ανάσα από την απαράμιλλη ομορφιά και τα επιδέξια γυρισμένα  πλάνα του video clip.

Ο Κωνσταντίνος σαν έμπειρος πρωταγωνιστής δίνει τον καλύτερο του εαυτό με συμπρωταγωνίστρια του το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Ναυσικά Παναγιωτάκοπούλου.

Για τις ανάγκες του γυρίσματος βλέπουμε τον Κωνσταντίνο να τραγουδά στις πιο ψηλές κορυφές του νησιού, πράγμα που μαθαίνουμε είχε τη δυσκολία του και λόγω καιρού αλλά και της ίδιας της μορφολογίας του εδάφους, να γίνεται αναβάτης ενός πανέμορφου λευκού αλόγου σε μία ερημική παραλία της Νάξου και να εντυπωσιάζει στα νυχτερινά πλάνα με εναέριες λήψεις στη φημισμένη Πορτάρα.

Το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από videos του εξωτερικού. Μια μικρή ασπρόμαυρη ιστορία που ταιριάζει απόλυτα στο ελληνικό και κατ’ επέκταση μεσογειακό έθνικ ηχόχρωμα του «Σ’ ένα τέταρτο»

Η μουσική και οι στίχοι του «Σ’ ένα τέταρτο» ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Δείτε το βίντεο εδώ: