ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Jan.

Με 4 “οικοδέσποινες” η Eurovision 2018 στη Πορτογαλία!

Αυτές είναι οι παρουσιάστριες της 63ης διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision όπως μας ενημέρωσε επίσημα το Eurovision.tv.

Εν αντιθέσει με τους Ουκρανούς διοργανωτές που εμπιστεύθηκαν 3 αγόρια να φέρουν εις πέρας όλες τις βραδιές την περσινή χρονιά στο Κίεβο αλλά και στη Βιέννη στο παρελθόν που προσπάθησε το τρίδυμο των ανδρών, φέτος έχουμε 4 κυρίες που οι Πορτογάλοι διοργανωτές “ποντάρουν” για τη παρουσίαση.

Οικοδέσποινες στον 1ο και τον 2ο ημιτελικό αλλά και στον τελικό του Σαββάτου και σε όσα διαδραματιστούν στο περιβόητο Green room, τον ερχόμενο Μάιο αποφασίσθηκε και ανακοινώθηκε ότι θα είναι η Catarina Furtado, η Daniela Ruah, η Filomena Cautela και η Silvia Alberto.

Θα έχουν την τιμή και τη χαρά να είναι εκείνες που θα “υποδεχτούν” εκατομμύρια των τηλεθεατών αλλά και τους χιλιάδες παρευρισκόμενους στη Λισαβόνα.

Όλες τους είναι γνωστές στη πατρίδα τους καθώς η Daniela είναι ηθοποιός και οι άλλες τρείς γνωστές παρουσιάστριες ποικίλλων εκπομπών.

Μένει να δούμε εάν υπάρξει το κατάλληλο “δέσιμο” τους επί σκηνής και αν καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ωραία “εικόνα” στο κοινό που θα θελήσει να παρακολουθήσει τις βραδιές.

Οι μηχανές έχουν ξεκινήσει και οι Πορτογάλοι φέτος φροντίζουν έγκαιρα να προετοιμάζουν την κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης την οποία ως γνωστόν ποθούσαν εδώ και πολλά χρόνια και τελικώς το 2017 ήταν η τυχερή τους χρονιά.

O φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί στις 8, 10 & 12 Μαίου 2018.