ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Dec.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε το music video του «Μην Αργείς»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι του «Μην Αργείς», το οποίο εσείς ακούσατε πρώτοι, αποκλειστικά στον SUPER FM.

Το «Μην Αργείς» είναι μια μουσική πρόταση με ιδιαίτερο ήχο, ένα τραγούδι που δείχνει τη σύγχρονη πλευρά του τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Όσον αφορά τους στίχους, το «Μην Αργείς» ενώνει ξανά το δίδυμο που μας χάρισε τις μεγαλύτερες ελληνικές pop επιτυχίες των τελευταίων είκοσι ετών και κάνει πράξη την πολυπόθητη επανεκκίνηση της συνεργασίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την κορυφαία στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Μην Αργείς» έχει ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του. Η ανοδική τάση του τραγουδιού αποτυπώνεται ολοκάθαρα στην είσοδό του στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από ένα εντυπωσιακό άλμα 14 θέσεων.

Αξιοσημείωτη είναι και η πορεία του «Μην Αργείς» στο Spotify, όπου ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο το single τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 100.000 streams.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από την ευρηματική ματιά του σκηνοθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη. Το music video του «Μην Αργείς» υπογραμμίζει το κοινό αίσθημα που σήμερα μας λείπει πιο φριχτά, την ανθρώπινη επαφή.

Το «Μην Αργείς» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.