ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
||
19 Dec.

Μπαμπάς διδύμων ο Ενρίκε Ιγκλέσιας!

Η Άννα Κουρνίκοβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς η πρώην πρωταθλήτρια του τένις έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, μετά από μια εγκυμοσύνη που το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το διάστημα.    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το ΤΜΖ, τα δίδυμα που είναι αγόρι και κορίτσι κι ονομάζονται Nicholas και Lucy αντίστοιχα γεννήθηκαν στο Μαϊάμι της Φλόριντα.    Το Σάββατο η 36χρονη πρώην αθλήτρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στο Instagram σε ένα σκάφος, δηλώνοντας πως είναι στο Μαϊάμι.   Ωστόσο μόλις κυκλοφόρησε η είδηση των διδύμων, η συγκεκριμένη ανάρτηση γέμισε από σχόλια χρηστών που θεωρούν ότι πρόκειται για fake news ή πως η Άννα Κουρνίκοβα κρύβει την πραγματική αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/BcvP62XgOap/?taken-by=annakournikova

Με αφορμή διάφορα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια τον περασμένο Ιούνιο και η κοιλιά της φαινόταν επίπεδη, οι χρήστες σχολιάζουν πως μόνο μέσω παρένθετης μητέρας μπορεί να απέκτησε παιδιά ή πως το ζευγάρι ίσως υιοθέτησε καθώς όπως λένε δεν είναι δυνατόν να γέννησε δίδυμα και να μην είχε κοιλιά το καλοκαίρι.   Βέβαια να σημειωθεί πως έκτοτε η Κουρνίκοβα δημοσιεύει φωτογραφίες της που φαίνεται από το στήθος και πάνω οπότε μάλλον ήταν όντως έγκυος.

https://www.instagram.com/p/BViP7d2gmMm/?taken-by=annakournikova

https://www.instagram.com/p/BXlqP8TAape/?taken-by=annakournikova

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2001 και είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Ενρίκε Ιγκλέσιας για το τραγούδι «Escape» και μέχρι σήμερα φέρονται να μην έχουν παντρευτεί. Τον τελευταίο χρόνο υπήρξαν ιδιαιτέρως μυστικοπαθείς και προστατευτικοί με την σχέση τους και δεν έκαναν καθόλου δημόσιες εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι σε συνέντευξή του ο Ενρίκε Ιγκλέσια δήλωσε πως παρόλο που είναι πολλά χρόνια μαζί δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν καθώς ήδη ζουν, όπως είπε, σαν παντρεμένο ζευγάρι.   «Απλώς είμαστε ευτυχισμένοι. Έρχεται ένα σημείο που είσαι με κάποιον τόσον καιρό που πιστεύω πως είσαι σαν παντρεμένος. Υποθέτω η μόνη διαφορά είναι πως δεν έχουμε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας», είπε ο τραγουδιστής.   Στο παρελθόν είχε αποδώσει εν μέρει την άρνησή του να παντρευτεί στο ότι είναι παιδί χωρισμένων γονιών. «Δεν θεωρώ πως αγαπάς κάποιον περισσότερο λόγω ενός χαρτιού. Πλέον δεν είναι ταμπού να έχει παιδιά εκτός γάμου. Την διαφορά την κάνει αν είσαι καλός γονιός», έχει πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.lifo.gr